Gaat u binnenkort verhuizen? Schakel dan de hulp in van een ervaren en professioneel verhuisbedrijf uit Hardinxveld-Giessendam, nabij Dordrecht en Gorinchem. G. den Dikken & Zn. Verhuizingen helpt u graag bij uw klus!

Verhuisservice

Bij een verhuizing komt veel kijken. Wij kunnen u veel klussen uit handen nemen. Denk hierbij aan het inpakken van dozen, het inpakken/demonteren van meubilair, het inladen, vervoeren en weer uitpakken van uw spullen en het monteren van uw meubels. Wilt u zelf de klus klaren? Geschikte materialen om te verhuizen, zoals dozen, inpakpapier, verhuisdekens en meubelrollers, kunt u bij ons huren.

Naast verhuizingen voor particulieren voeren wij ook kantoorverhuizingen, seniorenverhuizingen en verhuizingen van waardevolle bezittingen uit. Denk hierbij aan een kostbare piano of kunst. Als u gaat verhuizen en uw spullen nog niet in een nieuw huis kwijt kan, dan kunt u gebruik maken van onze tijdelijke opslag. Hier slaan wij uw spullen veilig en geconditioneerd op, zodat u zich geen zorgen hoeft maken over uw bezittingen.

Contact met G. den Dikken & Zn. Verhuizingen

Wij zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en werken vaak in de regio Dordrecht en Gorinchem. U kunt bij ons terecht voor klussen door heel Nederland. Het is zelfs mogelijk om projecten in heel Europa uit te voeren. Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact op via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Wij staan voor u klaar!