U staat op het punt te verhuizen in de omgeving van Dordrecht of een van de omliggende plaatsen, maar kunt nog niet meteen uw nieuwe huis in? Dan is het goed om te overwegen uw spullen tijdelijk te laten opslaan. Bij G. den Dikken en Zn. Verhuizingen hebben we een professionele service voor u klaarstaan. Wij verzorgen namelijk niet alleen uw verhuizing, maar hebben ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van tijdelijke opslag in Dordrecht. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Wij komen de spullen bij u ophalen en zetten deze net zo lang in de opslag tot ze naar uw nieuwe woonadres toe kunnen.

Uw spullen veilig in onze tijdelijke opslag

Bij het verhuizen van uw inboedel komt heel wat kijken. Als u hier een betrouwbaar bedrijf voor inschakelt, scheelt dat gelijk al heel wat kopzorgen. Maar wat als u uw oude huis al uit moet voordat uw nieuwe huis beschikbaar is? Dan moet u toch ergens heen met uw spullen. G. den Dikken en Zn. Verhuizingen heeft hier een speciale ruimte voor, waar uw spullen veilig en verwarmd worden opgeslagen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw inboedel, of over een deel van uw inboedel. We regelen dit allemaal voor u, maar we hebben ook oplossingen op het gebied van self storage. Dit is een opslag waarbij u wanneer u maar wilt bij uw spullen kunt komen.

Een verhuisbedrijf inschakelen in de omgeving van Dordrecht

Bij G. den Dikken en Zn. Verhuizingen wordt alles dat met uw verhuizing te maken heeft voor u geregeld. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en vertrouwd van uw oude huis naar uw nieuwe woning worden gebracht. Maar ook voor bijvoorbeeld een kantoorverhuizing of seniorenverhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. We vertellen u hier graag meer over.