Staat u op het punt om te verhuizen in de omgeving van Gorinchem, of een van de omliggende plaatsten, maar kunt u uw nieuwe huis nog niet direct bewonen? Misschien kunt u dan overwegen om uw spullen in een tijdelijke opslag te plaatsen.

Verhuizen en meubelopslag

Bij G. den Dikken en Zn. Verhuizingen hebben we een professionele service voor u klaarstaan. We helpen u met uw verhuizing, maar bieden ook tijdelijke opslagruimtes aan in de omgeving van Gorinchem. Tijdens een verhuizing of verbouwing staan waardevolle meubels en spullen soms in de weg en kan een tijdelijke meubelopslag een uitkomst zijn. U heeft er geen omkijken naar en u heeft de handen vrij voor uw verhuizing.

Uw spullen staan veilig in onze tijdelijke opslag

Soms komt het voor dat u uw oude huis al moet verlaten voordat u uw nieuwe woning kunt betrekken. In zo’n situatie kan een tijdelijke meubelopslag een goede oplossing zijn. U kunt uw gehele inboedel, of een gedeelte ervan opslaan. We regelen dit allemaal voor u, maar wie bieden ook de mogelijkheid tot self storage. Dit is een tijdelijke opslag waar u elk moment bij kan komen, als u ons van tevoren even belt. 

Neem contact op

Bij G. den Dikken en Zn. Verhuizingen wordt alles dat met uw verhuizing te maken heeft voor u geregeld. Dit geldt zowel voor gewone verhuizingen, maar ook voor kantoorverhuizingen of seniorenverhuizingen. U bent bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op als u vragen of advies nodig heeft.