G. den Dikken Verhuizingen 

Uw spullen veilig en professioneel verhuisd. Al meer dan 65 jaar ervaring zorgen wij daarvoor.

Wij werken vanuit Hardinxveld-Giessendam veel in de regio Dordrecht en Gorinchem. Het is voor ons mogelijk projecten in heel Europa uit te voeren.

Meer over verhuizen

Opslag inboedel

Woont u in Dordrecht of omgeving en heeft u tijdelijk opslagruimte nodig? Voor opslag van de inboedel is G. den Dikken Verhuizingen uw partner. Uw inboedel kan voor korte of langere tijd opgeslagen worden in een beveiligde en verwarmde ruimte. Wij bieden u de gelegenheid om de goederen op te laten halen aan huis. Ook als u in Sliedrecht, Gorinchem of ergens anders woont. De inboedel verpakken wij in speciale houten opslagkisten. Uheeft ook de mogelijkheid om voor selfstorage te kiezen. In dat geval brengt u de goederen zelf naar de opslagruimte om deze in de opslagkisten op te slaan.

Erkende verhuizer met opslagruimte

G. den Dikken Verhuizen is bij Erkende Verhuizers aangesloten en biedt meerdere diensten aan, waaronder de opslag van uw inboedel. Wij zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en zijn overal actief, zoals in Dordrecht, maar ook in de rest van Europa. Op het gebied van verhuizen bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. U kunt de verhuizing compleet uit handen geven. Bijvoorbeeld door onze professionele medewerkers alles te laten inpakken, verhuizen en weer laten uitpakken. Als u nog niet in uw nieuwe huis kunt en opslagruimte nodig heeft, is het mogelijk de spullen in een van onze eigen bedrijfsruimten op te slaan. Deze optie is uiteraard ook beschikbaar voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld als u gaat emigreren en de inboedel later laat overkomen.

Scherpe prijzen voor verhuizen en opslag inboedel

U profiteert bij G. den Dikken Verhuizingen van scherpe prijzen. Of er nu meubels en goederen vanuit Dordrecht opgehaald moeten worden voor opslag van de inboedel of dat er een complete verhuizing wordt uitgevoerd. De prijzen zijn altijd scherp. Bovendien werken wij zeer efficiĆ«nt en zijn wij betrouwbaar in het nakomen van afspraken. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie door ons te bellen op 0184-612147. Of via het contactformulier, waarna wij snel reageren.